אני ג'ייק

יומנו המרתק והמצחיק מאד של הילד ג'ייק מרשונט שנאלץ להתנתק מחבריו הטובים ולעבור לשכונה מוזרה ורחוקה ולבית ספר חדש שבו עליו למצוא את הדרך להפוך למקובל ואהוב כפי שהיה קודם. justjake1

ג'ייק מרשונט בן ה 12 עובר עם משפחתו מפלורידה למרילנד, שתי מדינות שהן רחוקות מאד זו מזו. זה אומר שהוא צריך לעבור בית ספר ולהתרחק מכל חבריו הטובים איתם גדל.

בבית הספר הקודם הוא היה הילד הכי מקובל בחברה, תלמיד מצוין והיו לו המון חברים, והוא חושש שבבית הספר החדש הוא לא יהיה כזה. כדי להיות מקובל בחברה גם במקום החדש, ג'ייק מתכנן לשחזר את חוקי המגניבות שהמציא, שהם טיפים לחיים שפיתח בשביל לשרוד בכל מיני מקרים ומקומות.

לדוגמא:

justjake2או:

justjake4בבית הספר החדש חוקי המגניבות באמת עוזרים וג'ייק הופך למקובל, לא תכף ומיד אלא כעבור זמן, כיוון שזה בלתי אפשרי להגיע על היום הראשון ולהיות מקובל בחברה. אבל הוא מתמיד ולא מתייאש וכך צריך כל אחד לעשות כשיש לו מטרה בחיים!

לג'ייק יש עוד תחביב מקורי: הוא כותב קלפים על ילדי כתתו, כמו קלפים של "סופרגול" למשל, שילדים אוספים לפעמים. בכל קלף מהקלפים של ג'ייק יש איור של הילד, מידת הפופולריות שלו בכיתה, עיסוק לעתיד שג'ייק חושב שמתאים לו, כינוי, ו"הידעתם ש…" על אותו ילד.

הנה דוגמאות: justjake3

תופתעו לגלות שאת הספר כתב ג'ייק בן ה- 12 בכבודו ובעצמו והכל התחיל בכך שאמא שלו הכריחה אותו לכתוב יומן בחופש הגדול!!!

הנה האתר שלו: http://justjake.com

 

ולסיכום-

אני ממליץ!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.